Callaloo

Callaloo
Rețeta Callaloo poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 108 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură din America Centrală. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, pătrunjel, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Callaloo, Callaloo Stew, și Callaloo cu oțet de ardei iute.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un cuptor olandez mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați spanacul și următoarele 8 Ingrediente (Spanac prin okra) și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede. Lingurați ciupercile din făină de porumb uniform în 6 boluri și acoperiți cu amestec de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
BameBame
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegeri excelente pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ovulul de când m-am îndrăgostit de tine Gewurztraminer cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Ovum De Când M-Am Îndrăgostit De Tine Gewurztraminer
Ovum De Când M-Am Îndrăgostit De Tine Gewurztraminer
Provenind din vița de vie veche de 40 de ani a podgoriei Gerber, acest vin uscat și aromat este parfumat și stilat cu eleganța lumii vechi. Evită parfumul uneori descurajant, stânjenitor al strugurilor, propunând în schimb fructe mai acidulate și extract uscat. A fost fermentat în lemn neutru cu drojdii native și lăsat pe drojdie timp de nouă luni.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista