Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caldo de Bolas. Această rețetă servește 6. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 289 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, semințe de chimen, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Caldo Batido sau Caldo de Enferom, Bolas de Arroz Horneadas Rellenas de Aceitunas, și Caldo de Res pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, gătiți 1/4 cană de ceapă, 1/4 cană de ardei gras și carne de vită într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi și gătiți 5 minute, amestecând frecvent. Se amestecă 1/4 cană bulion, stafide și unt de arahide. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Stafide
Usturoi
Bulion
3
Pentru a pregăti supa, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați 1 cană de ceapă și 2/3 cană de ardei gras; saut 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
5
Adăugați 3 1/4 căni bulion, apă, chimen, sare, roșii și jalapeo; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați pătlagine și fierbeți 15 minute sau până când pătlaginele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Tomate
Bulion
Chimen
Apă
Sare
6
Scoateți pătlaginele din supă; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Supă
7
Așezați pătlaginele într-un castron mare; se pasează cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Cartofi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Masher De Cartofi
Cuțit
Bol
8
Adăugați făină în piureul de pătlagine; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați oul; se amestecă până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați de 3 ori. Împărțiți aluatul în 12 porții egale, modelând fiecare porție într-o bilă. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), așezați aluatul pe o suprafață făinoasă. Aplatizați; faceți o indentare în centru folosind degetul mare. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de carne de vită în indentare. Adunați marginile pentru a încadra umplutura, ciupind pentru a sigila. Rotiți ușor, folosind ambele mâini, pentru a forma o minge. Repetați procedura cu aluatul rămas și amestecul de carne de vită. Aruncați ușor bilele în bulion fierbinte; acoperiți și gătiți 10 minute.