Calas Fried Rice Fritters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calas Fried Rice Fritters. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ulei de arahide, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Calas, New Orleans Calas, și Prajituri De Dovlecei Prajite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă și un vârf de sare la fiert într-o cratiță mică.
Adăugați orezul, amestecați o dată, reduceți focul la minim și acoperiți tigaia, gătind 18 până la 20 de minute sau până când boabele de orez sunt pline și pufoase cu o furculiță. Întoarceți orezul pe o hârtie pergament-foaie de copt căptușită și răciți timp de 15 minute, apoi transferați într-un recipient de plastic (nu îl împachetați). Acoperiți cu folie de plastic și faceți câteva găuri în partea de sus. Se da la frigider cel putin 8 ore sau pana la 2 zile.
Se toarnă suficient ulei de arahide într - o oală mare pentru a-l umple la o adâncime de 2 1/2 până la 3 inci și se aduce la o temperatură cuprinsă între 350 F și 360 F la foc mediu. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.
În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina, praful de copt și scorțișoara într-un castron mediu. Folosind un mixer de stand sau un mixer manual, bateți ouăle, zahărul și vanilia la viteză mare până când se spumează și se triplează în volum, 1 1/2 până la 2 minute. Cerneti jumatate din ingredientele uscate, adaugati sarea si amestecati la viteza mica pana raman doar cateva dungi uscate. Cerneti ingredientele uscate ramase si amestecati la viteza mica pentru cateva Rotatii, apoi adaugati orezul si amestecati pana cand aluatul de prajit se reuneste intr-o bila slaba, aproximativ texturata.
Odată ce uleiul este fierbinte, înmuiați o linguriță în uleiul fierbinte, apoi în aluat și scoateți o linguriță plină. Țineți lingura aproape de ulei și lăsați aluatul să se rostogolească și în ulei. Repetați cu aluatul rămas; folosind o lingură cu fante, întoarceți și ungeți ocazional blinele, permițându-le să devină maro auriu pe toate părțile. (Prăjiți prăjiturile în două loturi dacă oala dvs. devine supraaglomerată.) Dacă temperatura uleiului scade sub 350 de grade F, creșteți căldura la mediu-mare. Odată ce prăjiturile sunt maronii aurii, transferați-le pe farfuria pregătită pentru a se răci ușor.
Se servește pe o farfurie mică stropită cu mult sirop de trestie.
De obicei fac calas când am orez rămas în frigider—fie că este vorba de fasole roșie de luni sau de mâncare chinezească. Dacă folosiți orez rămas, adăugați 1 1/2 căni de orez fiert și rece în aluat.
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press