Calas Fried Rice Fritters

Calas Fried Rice Fritters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calas Fried Rice Fritters. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, ulei de arahide, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Calas, New Orleans Calas, și Prajituri De Dovlecei Prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă și un vârf de sare la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul, amestecați o dată, reduceți focul la minim și acoperiți tigaia, gătind 18 până la 20 de minute sau până când boabele de orez sunt pline și pufoase cu o furculiță. Întoarceți orezul pe o hârtie pergament-foaie de copt căptușită și răciți timp de 15 minute, apoi transferați într-un recipient de plastic (nu îl împachetați). Acoperiți cu folie de plastic și faceți câteva găuri în partea de sus. Se da la frigider cel putin 8 ore sau pana la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
3
Se toarnă suficient ulei de arahide într - o oală mare pentru a-l umple la o adâncime de 2 1/2 până la 3 inci și se aduce la o temperatură cuprinsă între 350 F și 360 F la foc mediu. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce uleiul se încălzește, Așezați făina, praful de copt și scorțișoara într-un castron mediu. Folosind un mixer de stand sau un mixer manual, bateți ouăle, zahărul și vanilia la viteză mare până când se spumează și se triplează în volum, 1 1/2 până la 2 minute. Cerneti jumatate din ingredientele uscate, adaugati sarea si amestecati la viteza mica pana raman doar cateva dungi uscate. Cerneti ingredientele uscate ramase si amestecati la viteza mica pentru cateva Rotatii, apoi adaugati orezul si amestecati pana cand aluatul de prajit se reuneste intr-o bila slaba, aproximativ texturata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
OrezOrez
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Odată ce uleiul este fierbinte, înmuiați o linguriță în uleiul fierbinte, apoi în aluat și scoateți o linguriță plină. Țineți lingura aproape de ulei și lăsați aluatul să se rostogolească și în ulei. Repetați cu aluatul rămas; folosind o lingură cu fante, întoarceți și ungeți ocazional blinele, permițându-le să devină maro auriu pe toate părțile. (Prăjiți prăjiturile în două loturi dacă oala dvs. devine supraaglomerată.) Dacă temperatura uleiului scade sub 350 de grade F, creșteți căldura la mediu-mare. Odată ce prăjiturile sunt maronii aurii, transferați-le pe farfuria pregătită pentru a se răci ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește pe o farfurie mică stropită cu mult sirop de trestie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De TrestieSirop De Trestie
7
Sfat
8
De obicei fac calas când am orez rămas în frigider—fie că este vorba de fasole roșie de luni sau de mâncare chinezească. Dacă folosiți orez rămas, adăugați 1 1/2 căni de orez fiert și rece în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole RoșieFasole Roșie
OrezOrez
9
Din DamGood
10
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista