Calamari Ripieno alla Griglia

Calamari Ripieno alla Griglia
Calamari Ripieno alla Griglia durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ulei de măsline extravirgin plus, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Asparagi alla Griglia-sparanghel cu Prosciutto și Gorgonzola, Polpo alla griglia (caracatiță la grătar), și Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato alla Griglia).

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tentaculele și curățați calamarii, lăsând cât mai întregi posibil. Puneți tentaculele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Așezați calamari într-o oală de 8 litri și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se pune la foc mare și se fierbe. Gatiti o ora pana cand este destul de frageda, scurgeti si raciti.
4
Între timp, încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și roșiile uscate și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați pesmet și continuați să gătiți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
7
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Adăugați cimbru, scallions și pătrunjel și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Umpleți calamari răcoroși și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
CalmarCalmar
11
Periați calamarii și tentaculele umplute cu 1 lingură de ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Gatiti pana la gratar frumos, aproximativ 10 minute, intorcand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
12
Între timp, într-un bol mic de amestecare, așezați roșiile, uleiul rămas și arpagicul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
13
Scoateți calamarii în farfurie, acoperiți cu linguri de sos de roșii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
CalmarCalmar

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Jeroboam). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista