Calamari Prăjiți Tempura
Tempura Fried Calamari este o rețetă japoneză care servește 4. Acest hor d ' oeuvre are 238 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână calmar, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 275 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Calamari Prăjiți, Calamari Prăjiți, și Calamari Prăjiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați tuburile de calmar în inele: tăiați tuburile de calmar în inele de aproximativ 1/2-inch până la 3/4-inch lățime. Lasă tentaculele întregi.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o oală mare și grea: această rețetă a fost concepută pentru o friteuză, dar puteți umple și o oală mare, cu fund greu (păstrați un capac în apropiere, din motive de siguranță) la jumătate cu ulei, aproximativ 3 inci adâncime.
Se încălzește uleiul la 360-370 F.
Amestecați ingredientele uscate: în timp ce uleiul se încălzește, amestecați bine toate ingredientele uscate.
Se amestecă apa spumantă cu gălbenușul de ou, apoi se amestecă cu ingredientele uscate: odată ce uleiul a ajuns la 360 km F, scoateți apa spumantă din frigider și amestecați-o cu gălbenușul de ou. Se amestecă imediat cu ingredientele uscate.
Se amestecă repede. Nu vă faceți griji dacă există aglomerări sau bulgări. Amestecarea excesivă poate face ca aluatul să devină mestecat atunci când este gătit.
Presărați bucăți de calmar cu făină. Folosiți o sită mică pentru a pudra ușor bucățile de calmar cu făină de orez sau făină obișnuită. Acest lucru va ajuta aluatul să adere la calmar.
Înmuiați bucățile de calmar în aluat și prăjiți-le în ulei fierbinte: lucrând în loturi mici la un moment dat (aproximativ 6 bucăți), înmuiați bucățile de calmar în aluat. Ridicați-le unul câte unul și puneți-le ușor în uleiul fierbinte. (Rețineți că dacă degetele sunt acoperite cu aluat, le va ajuta să le protejați de stropi.)
Când bucățile de calmar sunt în ulei, folosiți un bețișor sau mânerul unei linguri de lemn pentru a disloca orice bucăți de calmar care s-ar fi putut bloca de pe fundul oalei sau al friteuzei. Se prăjește timp de 45 de secunde până la 1 minut și se scoate pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Rețineți că, atunci când sunt terminate, nu vor fi maro auriu, ci mai mult galben pal sau bronz.
Repetați cu restul calmarului. Lucrul în loturi va ajuta la menținerea temperaturii uleiului să scadă prea mult în timp ce prăjiți calmarul.
Serviți imediat cu pene de lime sau lămâie, sos de soia, sos ponzu, Tabasco sau alt sos fierbinte.
Odată ce uleiul de gătit s-a răcit complet (după aproximativ 2 ore), strecurați-l printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie și salvați-l pentru a reutiliza data viitoare când doriți să prăjiți adânc fructele de mare.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Calamarii prăjiți funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bellissima Sparkling ros circulatorcu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Bellissima Trandafir Spumant]()
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.