Calamari Prăjiți

Calamari Prăjiți
Calamarii prăjiți ar putea fi doar pescatarian rețetă pe care o căutați. Pentru $2.74 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 565 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lămâi, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 394 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Calamari Prăjiți, Calamari Prăjiți, și Calamari Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se încălzește la foc mediu la 350 de grade F.
4
Amestecați făina, pătrunjelul, sarea și piperul într-un castron mare. Lucrând în loturi mici, aruncați calmarul în amestecul de făină pentru a acoperi. Adăugați cu grijă calmarul în ulei și prăjiți până când este crocant și auriu foarte pal, aproximativ 1 minut pe lot. Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați Calamarul prăjit pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Așezați calamarii prăjiți și pene de lămâie pe o farfurie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CalmarCalmar
6
Se presara cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se servește cu sosul marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
8
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați țelina și morcovii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
11
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
12
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
13
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, câte 1 lingură pe rând pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Acest lucru va îngheța până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut (Split) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut (Split)
Laurent-Perrier Brut (Split)
Flagship-ul lui Laurent-Perrier, care întruchipează stilul casei: delicios de proaspăt și ușor de băut. Amestecul este compus din peste 55 de CRU-uri diferite (cu un rating mediu de 94%). După ce a fost maturat timp de peste trei ani, se adaugă Liqueur d 'Expedition și șampania este maturată timp de încă șase luni. Rezultatul este un nas delicat, dar complex, cu indicii de citrice și un gust bun echilibrat. Perfect ca aperitiv, este, de asemenea, merge foarte bine cu alimente.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista