Calamari cu sare si piper

Calamari cu sare si piper
Calamari cu sare și piper ar putea fi doar rețeta fără lactate și pescatarian pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 536 de calorii, 30 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 3,75 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de calamari, sos chili, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 55%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calamari cu sare și piper, Calamari cu sare și piper și Calamari cu sare și piper.

Instrucțiuni

1
Pentru calamari: Într-o tigaie mare cu fundul greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mare, amestecați amidonul de porumb și făina cu o cantitate generoasă de sare și piper. Aruncă calmarul în amidonul de porumb, asigurându-se că se îmbracă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Lucrând în loturi, ridicați calmarul din amidonul de porumb, scuturând pentru a îndepărta orice exces și puneți cu grijă în ulei. Se prăjește până devin ușor aurii și crocanți, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
CalmarCalmar
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoatem din ulei si scurgem pe o tava tapetata cu o punga de hartie maro. Repetați cu calmarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Combinați sosul de soia, sosul chili, sucul de lime verde, usturoiul, ceapa verde și ghimbirul într-un castron mic. Se amestecă și se servește cu calamari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
CalmarCalmar
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Thousand Islands Winery Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Vinăria Mii de Insule Riesling
Vinăria Mii de Insule Riesling
Acest Riesling cu clima rece, stil dulce, afișează o aromă fructată cu arome de caise și piersici, urmate de o notă de citrice. Are o senzație de gură bine echilibrată și un final dulce.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista