Nevoie de un fără gluten, fără lactate și Primal Hor d ' oeuvre? Calamari cu ardei iute și mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ceapă, ardei chile, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spaghete cu homar, ardei iute și mentă, Vinete prăjite cu ardei iute, arahide și mentă, și Vinete Prăjite Cu Ardei Iute , Arahide Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeii chile și ardeiul galben și gătiți până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Ardei Galben
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați Calamarul și continuați să gătiți până când Calamarul este doar fraged și gătit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
4
Se adaugă menta și se condimentează cu sare și piper.