Calamari

Calamari
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Calamari. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.81 pe portie. O porție conține 500 de calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână calamari, ulei, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și înmuiați calamari în zară timp de 2 ore înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
CalmarCalmar
2
Se scurge bine într-un vas mare de amestecare. Condimentează făina cu sare și piper. Dragă calamari cu făină până când fiecare inel Se separă ușor de altele. Puneți în sită și scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
CalmarCalmar
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
CernereCernere
3
Încălziți uleiul și prăjiți calamari până se rumenesc. NU GĂTIȚI PREA MULT!
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Începeți cu 1 lingură de unt la foc mediu. Când untul este topit, adăugați ardei și roșii. Deglazați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Adăugați untul rămas și scallions. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Adăugați calamari și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
7
Serveste

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Calamari prăjiți în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista