Calamari
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Calamari. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.81 pe portie. O porție conține 500 de calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână calamari, ulei, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Calamari, și Calamari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și înmuiați calamari în zară timp de 2 ore înainte de gătit.
Se scurge bine într-un vas mare de amestecare. Condimentează făina cu sare și piper. Dragă calamari cu făină până când fiecare inel Se separă ușor de altele. Puneți în sită și scuturați excesul de făină.
Încălziți uleiul și prăjiți calamari până se rumenesc. NU GĂTIȚI PREA MULT!
Începeți cu 1 lingură de unt la foc mediu. Când untul este topit, adăugați ardei și roșii. Deglazați cu suc de lămâie.
Adăugați untul rămas și scallions. Aruncă.
Adăugați calamari și aruncați.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Calamari prăjiți în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir