Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați calmarul la grătar în marinată de Sherry. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.58 pe portie. O porție conține 305 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sherry, boia de ardei, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Squid cu sos de ghimbir-sos de soia, Marinada De Sherry-Alune, și Marinată de var și Sherry pentru friptură de flanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați calmarul, acoperiți și lăsați să se marineze la frigider timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
3
Pregătiți un foc fierbinte într-un grătar. Ungeți un grătar perforat sau o grătar din fontă și preîncălziți pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Scoateți calmarul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Calmar
5
Așezați calmarul pe grătarul pregătit și grătiți timp de 4 minute, rotind o dată sau până când calmarul este aproape opac până la capăt și s-a crăpat în jurul capetelor și tentaculelor. Nu gătiți prea mult sau vor deveni cauciucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Pentru a servi, aranjați pe un platou, stropiți cu ulei de măsline și împrăștiați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
7
Din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru grătarul peștilor de Karen Adler și Judith Fertig. Copyright 2010 de Karen Adler și Judith Fertig; fotografii copyright 2010 de Joyce Oudkerk Pool. Publicat de Harvard Common Press.