Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)

Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabacitas con Elote (dovlecel cu porumb). Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii romi, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei), și Elote cu taitei de dovlecel.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă dovlecelul și roșia în ceapă și usturoi; gătiți împreună 5 minute. Amestecați boabele de porumb în amestec; adăugați ardeiul poblano. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presară cu brânza cotija pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista