Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabacitas con Elote (dovlecel cu porumb). Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii romi, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei), și Elote cu taitei de dovlecel.
Instrucțiuni
Așezați porumbul într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere.
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Se amestecă dovlecelul și roșia în ceapă și usturoi; gătiți împreună 5 minute. Amestecați boabele de porumb în amestec; adăugați ardeiul poblano. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se presară cu brânza cotija pentru a servi.