Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)

Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabacitas con Elote (dovlecel cu porumb). Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii romi, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei), și Elote cu taitei de dovlecel.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Se amestecă dovlecelul și roșia în ceapă și usturoi; gătiți împreună 5 minute. Amestecați boabele de porumb în amestec; adăugați ardeiul poblano. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Se presară cu brânza cotija pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista