Cakespy: Resturi De Budincă De Turtă Dulce Cu Ouă
O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cakespy: restul de budincă de turtă dulce cu ouă ar putea fi un minunat fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budincă De Pâine Cu Ouă De Turtă Dulce, Cakespy: Resturi De Plăcintă Cu Bomboane De Halloween, și Cakespy: resturi Peeps S ' more plăcintă cu înghețată.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 8x8 inci sau o farfurie de plăcintă.
Cubează-ți carbohidrații la alegere.
Așezați în vasul de copt cu unt sau în farfuria de plăcintă.
Într-un castron mic, bateți cele două ouă.
Se amestecă cu ouă sau smântână.
Bateți cu vanilie. Se toarnă ușor peste carbohidrații cubați.
Lăsați acest lucru să se înmoaie în timp ce lăsați cuptorul să se preîncălzească la 350 de grade.
Folosind un cojitor de legume, curățați untul rece direct pe partea superioară a caserolei înainte de coacere, astfel încât untul să se topească în timp ce se coace. Nu, acest lucru nu este strict necesar, dar atât de delicios.
Coaceți timp de 30-35 de minute, sau până când sunt aurii și ușor crocante deasupra.