Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cakespy: Pan de Muerto al Fridei Kahlo ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 256 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, suc de portocale, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pan de Muerto, Pan de Muerto, și Pan de Muerto de Patricia Quintana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți făina cernută și zahărul granulat într-un castron mare; se amestecă ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Tăiați untul folosind mâinile până când este bine încorporat (este posibil să aveți mici pepite de dimensiuni de pietriș care se formează; acest lucru este OK.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Formați puțin bine în centrul amestecului și turnați amestecul de drojdie și lapte, scorțișoară, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați ouăle 2 sau 3 Odată, amestecând manual sau cu un mixer electric după fiecare adăugare. Odată ce toate ingredientele au fost adăugate, lucrați aluatul cu mâinile până când se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Dacă este prea lipicios, adăugați puțin mai multă făină până când aluatul este ușor de manipulat. Formați aluatul într-o bilă și ungeți ușor suprafața; așezați-l înapoi în vas și acoperiți-l cu folie de plastic. Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 2 ore sau până când și-a dublat dimensiunea. Odată ce aluatul și-a dublat dimensiunea, puneți-l la frigider pentru cel puțin 2 ore (sau chiar peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Împărțiți aluatul în bile aproximativ de dimensiunea piersicilor, dar asigurați-vă că lăsați o bucată considerabilă de aluat în lateral, astfel încât să puteți forma diverse înfrumusețări și decorațiuni pe care să le puneți pe fiecare mini pâine. În mod tradițional, ați modela și decora aluatul într-un mod care vă amintește de strămoșii decedați, dar dacă doriți să o onorați pe Frida pentru rețeta fantastică, mergeți mai departe și rotiți bila de aluat într-un oval, adăugând două "aripi" de aluat deasupra pentru a forma coafura ei tradițională, două puncte pentru ochi, o frânghie subțire pentru gură și-cel mai important-o frânghie groasă în formă de "v" pentru fruntea ei proeminentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați capodoperele pe foi de copt unse sau căptușite cu pergament și lăsați-le să stea aproximativ o oră-probabil că vor crește puțin mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți la 350 timp de aproximativ 30 de minute, sau până devin aurii deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
În timp ce pâinile se răcesc, faceți glazura (este opțională) aducând la fierbere sucul de portocale, coaja de portocală sau lămâie și zahărul timp de aproximativ 2 până la 3 minute sau până când a început să se îngroașe și să se reducă puțin. Aplicați direct pe pâinea încă caldă folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Nonpareils Argintii
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
9
Dacă doriți, adăugați un fler suplimentar inspirat de Frida, folosind stropi și glazură cu gel pentru a accentua caracteristicile sale de semnătură pe mini pâini odată ce s-au răcit.