Cajun Murate Turcia-Două Moduri
Reteta Cajun saramură Turcia - două moduri ar putea satisface pofta creol în aproximativ 39 de ore și 5 minute. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1078 calorii, 142g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pudră de cayenne, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Cajun-piept de curcan afumat cu saramură, Cajun Broccoli Cartofi Tăiței Pizza: Două Moduri, și Curcan Întreg Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 3 căni hickory sau chipsuri de mere, dacă se dorește, înmuiate în apă rece timp de 1 oră
Combinați ardeiul spaniol, Noua pudră mexicană de chile, praful de usturoi, pudra de ceapă, oregano, cimbru, chile de arbol și cayenne într-un castron mic.
Îndepărtați 1/4 cană pentru o altă utilizare, cum ar fi caserola de vinete cu Pesto de ardei roșu și pesmet Cajun. Se dizolvă sarea și zahărul în 2 litri de apă rece într-un vas mare (cel puțin 16 litri) sau într-o găleată curată.
Bateti in jumatate din restul de condimente freca, usturoi, frunze de dafin si ceapa.
Adăugați curcanul, acoperiți și refrigerați sau puneți-l într-un loc foarte rece (care rămâne undeva între 32 și 40 de grade F) timp de cel puțin 12 ore și până la 24 de ore. Clătiți bine sub apă rece și uscați pentru a îndepărta sarea.
Lăsați să se usuce la aer în frigider timp de 24 de ore.
În Marele ou verde: aprindeți un coș mare umplut cu brichete de cărbune (aproximativ 5 litri) și lăsați să ardă până când tot cărbunele este acoperit cu un strat de cenușă cenușie fină. Goliți cărbunii în grătar. Acoperiți cu o parte din așchii de lemn înmuiate dacă utilizați. Puneți placa ceramică,apoi grătarul.
Puneți capacul și lăsați grătarul să se încălzească.
Ungeți curcanul cu ulei și frecați întregul curcan (inclusiv cavitatea) cu restul de condimente. Legați picioarele împreună. Reglați orificiile de grătar pentru a obține și menține o temperatură internă de 350 grade F. prăjiți curcanul timp de 2 ore până la 2 ore și 15 minute, până când un termometru pentru carne introdus în coapsă citește 165 grade F.
Scoateți din grătar, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute înainte de sculptură.
În China Caja: pregătiți brichetele de cărbune conform instrucțiunilor care vin cu cutia.
Puneți tigaia de prăjire cu suportul său (vine cu cutia) în interior și puneți pieptul de curcan în jos pe raft. Puneți pe partea de sus și umpleți cu cărbune. După 30 de minute, întoarceți pieptul de curcan în sus și continuați să gătiți încă aproximativ 1 oră, până când un termometru de carne introdus în coapsă citește 165 de grade F.
Adăugați cărbune, după cum este necesar, conform instrucțiunilor casetei.
Scoateți din cutie, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute înainte de sculptură.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pazo de Galegos Albarino]()
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.