Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă fasole verde caju și ciuperci. O porție conține 106 calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, fasole verde, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70% . Rețete similare sunt fasole verde caju , fasole verde cu ciuperci și fasole verde cu ciuperci .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți fasolea și ciupercile în ulei până se înmoaie. Se amestecă caju și sarea.