Caju Caramel Porumb

Caju Caramel Porumb
Rețeta de porumb Caramel de caju este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 2,5 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 980 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, sirop de porumb, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 69 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bacon și caju Caramel porumb, Bacon Și Caju Caramel Porumb, și Bacon Și Caju Caramel Porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați floricele și caju împreună într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Combinați zahărul brun, siropul de porumb, untul, sarea și crema de tartru într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, amestecând constant, până când un termometru de bomboane introdus în mijlocul siropului, fără a atinge fundul, citește 260 grade F (127 grade C), 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scoateți siropul de pe foc; amestecați bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SiropSirop
5
Se toarnă peste floricele și caju; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit, amestecând la fiecare 20 de minute, până când amestecul de zahăr s-a copt și s-a caramelizat pe floricele și caju, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți porumbul caramel de caju pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament pentru a se răci. Dacă doriți, formați-vă în bile încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Popcorn Cu CaramelPopcorn Cu Caramel
CajuCaju
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Floricelele de Caramel funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate24
Revista