Caju , ardei iute și pește cu crustă de tei

Caju , ardei iute și pește cu crustă de tei
Caju, ardei iute & lime-crusted pește ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chimen, suc de lămâie, pește durabil și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 98 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tacos Cu Pește De Tei Și Ardei Iute, Pește cu ardei iute, mango și salsa de tei, și Bile de pește thailandeze cu ardei iute și maioneză de var.

Instrucțiuni

1
Frecați uleiul și pasta de usturoi peste pește cu 2 linguri de suc de lămâie. Se condimentează, apoi se marinează timp de 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți împreună ingredientele crustei și sucul de lămâie rămas pentru a face o pastă aspră. Se usucă fileurile de pește cu niște hârtie de bucătărie, apoi se apasă un sfert din crustă pe fiecare file. Ridicați pe o tavă de copt unsă cu ulei, apoi prăjiți timp de 12-15 minute până când este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista