Caise și Sherry-șuncă glazurată
Caise și Sherry-glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 28 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 74 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de conserve de caise, 3%-mai puțin-sodiu, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sherry Somon Glazurat, Ceapă Glazurată Cu Miere Și Sherry, și Păstârnac Glazurat Și Morcovi Cu Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conservele de sherry și caise la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; gatiti pana se reduce la 1 1/4 cani (aproximativ 20 de minute), amestecand ocazional.
Se ia de pe foc și se adaugă coriandru măcinat și boia, amestecând cu un bici.
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; stud cu cuișoare.
Așezați șunca pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie; așezați raftul în tigaie.
Ungeți șunca cu 1/4 cană de amestec de sherry.
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 140, ungând cu amestecul de sherry rămas la fiecare 30 de minute.
Transferați șunca într-un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.