Caise la grătar cu glazură de muștar-tarhon

Caisele la grătar cu glazură de muștar-tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână caise coapte ferme, miere, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, le puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Caise La Grătar Și Filet De Porc Cu Glazură De Miere, Filet De Porc La Grătar Cu Caise Și Glazură De Miere, și Curcan Cu Muștar De Tarhon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Filetați jumătățile de caise pe 2 frigarui metalice subțiri paralele de 6 până la 12 inci (veți avea nevoie de mai multe perechi).
Se amestecă miere, muștar și tarhon.
Periați jumătate din acest amestec pe o parte a fructelor.
Așezați fructele, cu fața în jos, pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni foarte fierbinți sau foc foarte mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 1 până la 2 secunde). Gatiti pana se rumeneste usor, aproximativ 2 minute; ungeți cu amestecul de miere rămas și întoarceți cu grijă frigarui. Gatiti pentru a rumeni cealalta parte, inca 2 minute.
Împingeți fructele din frigarui pe un platou.