Caise la grătar cu Burrata, șuncă de țară și Rucola

Caise la gratar cu Burrata, șuncă de țară și rucola ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, brânză burrata, radicchio și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Panzanella la grătar cu rucola, Burrata, dovlecei de vară și măsline, și Ananas la grătar, burtă crocantă de porc, Pizza Burratan și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Ungeți caisele cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați la foc mare, tăiați părțile în jos, doar până se carbonizează ușor, 5 minute.
Într-un bol, bateți sucul de lămâie cu 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper. Aruncați ușor caisele, radicchio și rucola.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu burrata, șuncă și oțet.