Caise De Ciocolată-Fistic

Caise De Ciocolată-Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caise de ciocolată-fistic. Această rețetă face 24 de porții cu 75 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de caise, fistic, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Couscous de pui la grătar cu caise și fistic, Caise Acoperite Cu Ciocolată, și Caise Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Puneți fisticul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
2
Topiți ciocolata (vezi topirea ciocolatei: fii blând,? mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
3
Se ia de pe foc. Ținând caisele de la un capăt, înmuiați-le câte 1 în ciocolată, întorcându-le pentru a acoperi aproximativ 3/4 din caisă. Folosiți un cuțit pentru a răzui excesul de ciocolată de pe fund înapoi în castron. Țineți caise peste castron de fistic și presărați nucile peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CiocolataCiocolata
CaiseCaise
NuciNuci
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Puneți caisul (cu piulița în jos) pe foaia de copt și repetați cu caisele rămase. Se răcește până se pune ciocolata, aproximativ 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș între foi de hârtie cerată la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Topirea ciocolatei: fii blând. Umpleți o cratiță cu 2 până la 3 in. de apă. Puneți ciocolata tocată mărunt într-un vas termorezistent care se va potrivi peste tigaie (fundul vasului nu trebuie să atingă apa); pune vasul deoparte. Aduceți apa la fierbere, opriți focul, apoi puneți vasul peste tigaie. Folosiți o spatulă rezistentă la căldură sau o lingură de lemn pentru a amesteca frecvent ciocolata și a încuraja chiar topirea. Odată ce ciocolata este topită, amestecați bine și folosiți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista