Caise afine Pan de Higo este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 147 calorii. Un amestec de afine, migdale, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de afine și caise, Pâine De Afine Cu Caise, și Briose Cu Caise-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 -14°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Răspândiți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ cinci până la zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Rezervați 10 migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4
Transferați migdalele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați migdalele măcinate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați smochinele, caisele și merisoarele în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Transferați fructele în vasul cu migdalele. Se amestecă semințele de susan, semințele de anason, cuișoarele măcinate, scorțișoara și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
5 Uncii De Ceață Tocată
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați coniac câte o lingură pe rând și amestecați până se absoarbe. Amestecul trebuie să fie suficient de umed pentru a forma aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
9
Împărțiți amestecul între 10 căni dintr-o formă standard de brioșă de 12 căni, apăsând cu spatele unei linguri. Apăsați o migdale în centrul fiecărui tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
10
Lăsați prăjiturile să stea la temperatura camerei timp de două zile. La sfârșitul celei de-a doua zile, rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui tort pentru a le elibera. Înfășurați fiecare tort în plastic și păstrați-l la temperatura camerei timp de până la o lună.