Caise afine Pan de Higo
Caise afine Pan de Higo este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 147 calorii. Un amestec de afine, migdale, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Chutney de afine și caise, Pâine De Afine Cu Caise, și Briose Cu Caise-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 -14°.
Răspândiți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ cinci până la zece minute.
Transferați migdalele rămase într-un robot de bucătărie și procesați până la măcinat fin.
Transferați migdalele măcinate într-un castron mare.
Combinați smochinele, caisele și merisoarele în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Transferați fructele în vasul cu migdalele. Se amestecă semințele de susan, semințele de anason, cuișoarele măcinate, scorțișoara și mierea.
Adăugați coniac câte o lingură pe rând și amestecați până se absoarbe. Amestecul trebuie să fie suficient de umed pentru a forma aglomerări mari.
Împărțiți amestecul între 10 căni dintr-o formă standard de brioșă de 12 căni, apăsând cu spatele unei linguri. Apăsați o migdale în centrul fiecărui tort.
Lăsați prăjiturile să stea la temperatura camerei timp de două zile. La sfârșitul celei de-a doua zile, rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărui tort pentru a le elibera. Înfășurați fiecare tort în plastic și păstrați-l la temperatura camerei timp de până la o lună.