Coffee Bars este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 24 de porții. Această băutură are 182 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită migdale, lapte, unt și făină. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Cafea Crunch Baruri, Batoane De Cafea Cu Scorțișoară, și Batoane Cu Cremă De Cafea sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, praful de copt, cardamomul și sarea; pune deoparte aceste ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
2
Combinați laptele și cafeaua instant în cratiță și încălziți la un nivel mediu scăzut. Se amestecă până se dizolvă cafeaua și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Instant
Cafea
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, cremați untul sau margarina cu zahărul alb și 1 cană de zahăr de cofetărie. Bateți în ou, apoi bateți în amestecul de cafea. Amestecați treptat amestecul de ingrediente uscate și pliați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Zahăr Granulat
Unt
Migdale
Cafea
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie de copt de 9 x 13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți timp de 18-20 de minute la 350 de grade F (175 de grade C) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a face glazură: puneți 1 cană de zahăr de cofetari într-un bol de amestecare. Bateți laptele evaporat și extractul de vanilie. Bateți treptat în restul de 2 căni de zahăr de cofetărie. Continuați să bateți până la consistența dorită. Dacă consistența este prea groasă, adăugați puțin mai mult lapte; dacă este prea subțire, adăugați mai mult zahăr pudră.