Cafea Înger Tort Alimentar
Cafea înger tort alimentar ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 330 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de extract de migdale, granule de cafea instant, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cafea Înger Tort Alimentar, Cafea Înger Tort Alimentar, și Cafea-orange Angel tort alimentar.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de granule de cafea și 1 lingură de apă într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Pregătiți aluatul de tort alimentar înger conform instrucțiunilor pachetului. Îndoiți amestecul de cafea și extractele. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Rupeți buzunarele mari de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia și lăsați să se răcească timp de 40 de minute. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie, folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie de servire; pus deoparte.
Combinați 2 linguri de granule de cafea și 1 lingură de apă într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Cremă margarină la viteza mare a unui mixer.
Adăugați amestecul de cafea; bate bine. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați lapte; bate bine.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale ale tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.