Cafea Mocha Menta

Cafea Mocha Menta
Cafeaua Mocha Mint durează aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 71 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsimi. Pentru 36 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de ciocolată cu mentă, bezele, amestec de cacao și scorțișoară măcinată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11%. Acest scor este destul de prost. Încercați Tort cu cafea moca cu glazură espresso, bezele cu mentă și cappuccino cu mentă și moca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. slow cooker, combinați cafeaua, amestecul de cacao fierbinte, dulce de leche, chipsurile de copt și zahărul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când se încinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
Bucăți De CoptBucăți De Copt
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se pune în căni. Deasupra cu marshmallows; se presară cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista