Cafea Fruitcake
Coffee Fruitcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 550 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Plăcintă Cu Fructe.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Ungeți ușor tigăile cu ulei, apoi tapetați fundul și părțile laterale cu folie, apăsând colțurile pentru a ajuta la aderare.
Cernem împreună făina, scorțișoara, sarea, cuișoarele și nucșoara într-un castron mare.
Aruncați coacăze și stafide cu 2 linguri amestec de făină într-un castron. Se amestecă cafeaua și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic până se dizolvă.
Bateți împreună cu untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 5 până la 7 minute.
Adăugați ouă, câte 2, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în melasă. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecul de cafea alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până la omogenizare. Îndoiți amestecul de fructe uscate.
Împărțiți aluatul între tigăile de pâine și blaturile netede, bătând ușor fundul fiecărei tigaie împotriva tejghelei.
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 2 3/4 până la 3 1/4 ore (prăjiturile se pot scufunda ușor în centru). Răciți tigăi pe rafturi 10 minute, apoi slăbiți folia de pe părțile laterale ale tigăilor cu cuțit și întoarceți prăjiturile pe rafturi. Îndepărtați folia și răciți prăjiturile complet, aproximativ 3 ore.