Cafea Fruitcake

Cafea Fruitcake
Coffee Fruitcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 550 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, ouă, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de fructe alb: tort de fructe ușor al Nannei Jepson, Fruktkaka (Tort De Fructe Suedez .... Nu Ca Prăjitura Americană), și Plăcintă Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor tigăile cu ulei, apoi tapetați fundul și părțile laterale cu folie, apăsând colțurile pentru a ajuta la aderare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Cernem împreună făina, scorțișoara, sarea, cuișoarele și nucșoara într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Aruncați coacăze și stafide cu 2 linguri amestec de făină într-un castron. Se amestecă cafeaua și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CoacăzeCoacăze
StafideStafide
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți împreună cu untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați ouă, câte 2, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în melasă. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și amestecul de cafea alternativ în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până la omogenizare. Îndoiți amestecul de fructe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
MelasăMelasă
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
7
Împărțiți aluatul între tigăile de pâine și blaturile netede, bătând ușor fundul fiecărei tigaie împotriva tejghelei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
8
Coaceți până când o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 2 3/4 până la 3 1/4 ore (prăjiturile se pot scufunda ușor în centru). Răciți tigăi pe rafturi 10 minute, apoi slăbiți folia de pe părțile laterale ale tigăilor cu cuțit și întoarceți prăjiturile pe rafturi. Îndepărtați folia și răciți prăjiturile complet, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista