Cafea Fierbinte Masala

Cafea fierbinte Masala ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 44 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de păstăi de anason stelat, semințe de chimen, granule de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Rețetă de înghețată de cafea Masala (espresso) , pulbere de ceai masala, cum se face pulbere de ceai masala sau chai masala, și Chana masalan sau Chole Masala punjabi / ușor Chana masala.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți apa la fierbere și amestecați semințele de chimen, păstaia de anason stelat și bățul de scorțișoară; reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 3 minute, amestecând ocazional. Se amestecă cafeaua instant și se lasă băutura să se fierbe ușor timp de încă 2 minute.
Se toarnă băutura în Căni, strecurând condimentele și se amestecă 1 linguriță de lapte praf uscat fără grăsimi și 1 linguriță de zahăr alb în fiecare cană.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.