Cafea De Crăciun

Cafea De Crăciun
Rețeta de cafea de Crăciun poate fi făcută în aproximativ 5 minute. O porție conține 494 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 1,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Funcționează bine ca o băutură. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, înlocuitor de zahăr granulat, scorțișoară măcinată și cremă pudră fără lapte. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cafea De Crăciun, Tort De Cafea De Crăciun, și Cafea de Crăciun cu nucșoară și portocală.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema, zahărul brun, cafeaua decofeinizată, înlocuitorul de zahăr, scorțișoara și sarea împreună într-un castron până se combină bine. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiCrăciun
Revista