Cafea cu gheață Peppermint Pattie cu încântare Internațională

Cafea cu gheață Peppermint Pattie cu încântare Internațională
Peppermint Pattie Iced Coffee cu încântare internațională ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 128 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 4187 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de ciocolată, cremă internațională york peppermint pattie creamer, cafea peste gheață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Înghețată de cafea de casă și o șansă de a câștiga aparatul de cafea Keurig + aprovizionarea anului de încântare Internațională, Ciocolata bucată biscuiți cu International Delight, și Milkshake-Uri Peppermint Pattie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți paharul de plastic de 12-16 uncii plin cu gheață. (Ne plac paharele noastre Starbucks
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Stropiți puțin sirop de ciocolată peste gheață.Preparați cafeaua chiar în ceașcă (sau turnați cafea proaspăt preparată dacă nu aveți un Keurig)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se toarnă cremă peste cafea cu gheață (eu folosesc 2 creme cu o singură porție)deasupra cu frișcă și încă un strop de ciocolată.Bucurați-vă cu un pai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cremă De CafeaCremă De Cafea
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut

Echipamente

DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista