Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout

Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de usturoi, sare kosher și piper măcinat, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere robust ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ T-Bone Steak cu sos de Bacon-ciuperci, T-Bone Steak Cu Sos De Bacon-Ciuperci, și Cafea și Chipotle-frecat friptură Kabobs cu Stout melasă Pan sos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. înjumătățiți cartofii și așezați pe o foaie de copt. Apoi spargeți 3 căței de usturoi și aruncați-i cu cartofii, cimbru, ulei, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți cartofii până devin aurii și fragede, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
În timp ce cartofii se prăjesc, zdrobiți restul de 2 căței de usturoi cu hamsiile și un vârf mare de sare într-o pastă. Frecați pasta peste fripturi, apoi presărați fiecare friptură cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătați fripturile, întorcându-se ocazional, până când apar semne de grătar, aproximativ 8 minute pentru mediu-rare.
Lăsați fripturile să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare până la cald. Amestecați șalotele și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Bateti în bere, Worcestershire și sos fierbinte. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 4 minute. Amestecați amidonul de porumb și 2 lingurițe de apă și bateți în sosul fierbinte până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți cratița de pe foc și bateți restul de 2 linguri de unt, 1 lingură la un moment dat. Condimentează sosul cu 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Feliați fripturile și serviți cu sosul și cartofii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca vinul de rezervă Merlot Lorilai, câștigător al Medaliei de aur Albertina. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.