Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout

Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout
Caesar T-Bone Steak cu sos de tigaie Stout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1014 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de usturoi, sare kosher și piper măcinat, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere robust ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ T-Bone Steak cu sos de Bacon-ciuperci, T-Bone Steak Cu Sos De Bacon-Ciuperci, și Cafea și Chipotle-frecat friptură Kabobs cu Stout melasă Pan sos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. înjumătățiți cartofii și așezați pe o foaie de copt. Apoi spargeți 3 căței de usturoi și aruncați-i cu cartofii, cimbru, ulei, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți cartofii până devin aurii și fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
În timp ce cartofii se prăjesc, zdrobiți restul de 2 căței de usturoi cu hamsiile și un vârf mare de sare într-o pastă. Frecați pasta peste fripturi, apoi presărați fiecare friptură cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătați fripturile, întorcându-se ocazional, până când apar semne de grătar, aproximativ 8 minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Lăsați fripturile să se odihnească în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu-mare până la cald. Amestecați șalotele și gătiți până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateti în bere, Worcestershire și sos fierbinte. Se fierbe până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 4 minute. Amestecați amidonul de porumb și 2 lingurițe de apă și bateți în sosul fierbinte până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Scoateți cratița de pe foc și bateți restul de 2 linguri de unt, 1 lingură la un moment dat. Condimentează sosul cu 1/4 linguriță sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Feliați fripturile și serviți cu sosul și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca vinul de rezervă Merlot Lorilai, câștigător al Medaliei de aur Albertina. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista