Cacao Fierbinte Fantomatic

Cacao Fierbinte Fantomatic
Cacao fierbinte fantomatic ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, lapte praf degresat, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Macaroane Fantomatice, Prajiturele Fantomatice, și Cookie-uri fantomatice pentru lilieci și pisici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron foarte mare, combinați primele șase ingrediente. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pentru a prepara cacao fierbinte: se dizolvă 1/3 cană amestec de cacao în 1 cană apă clocotită. Float o fantomă Peeps în fiecare ceașcă de cacao fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Marshmallow PeepsMarshmallow Peeps
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista