Bărci Italiene De Dovlecei

Bărci Italiene De Dovlecei
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete în cutia de rețete, bărcile italiene de dovlecei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 270 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, dovlecei, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 34%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bărci Italiene De Dovlecei, Bărci De Dovlecei Italiene La Cuptor, și Bărci Italiene Umplute Cu Dovlecei.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă; pus deoparte. Se toacă pulpa de dovlecel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Zdrobiți cârnații într-o tigaie mică; adăugați ceapa și țelina. Gatiti la foc mediu pana cand carnatul nu mai este roz; se scurge. Se amestecă crutoanele, 2 linguri de brânză și pulpa de dovlecel. Lingură în coji de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați într-un vas de copt uns; adăugați 1/4 in. de apă. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți 5 minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista