Bărci cu dovlecel la grătar

Bărci cu dovlecel la grătar
Rețeta Dovlecei Barci la grătar poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 209 calorii . Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei, măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 343 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ bărci cu pizza cu dovlecei , bărci cu dovlecei umplute vegane și salată de crab în bărci cu avocado .

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri De Ardei Iute Verzi Tăiați Cubulețe3 Linguri De Ardei Iute Verzi Tăiați Cubulețe
2
Puneți dovleceii într-o oală cu apă cât să se acopere. Se aduce la fierbere și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, răciți și tăiați în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa la aproximativ 1/4 inch de piele. Tocați pulpa.
4
Într-un castron, amestecați pulpa de dovlecel, bucățile de pâine, bucățile de bacon, măslinele, jalapeno, ardeiul verde, ceapa, roșiile și brânză Cheddar. Se condimentează cu busuioc, sare condimentată și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Bacon BițiBacon Biți
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Umpleți jumătățile de dovlecel cu amestecul de pulpă. Sigilați fiecare jumătate umplută în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Puneți pachetele de folie pe grătarul pregătit la căldură indirectă. Gatiti 15 pana la 20 de minute, pana se inmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista