Bărci cu dovlecel la grătar
Rețeta Dovlecei Barci la grătar poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 209 calorii . Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca garnitură accesibilă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei, măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 343 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ bărci cu pizza cu dovlecei , bărci cu dovlecei umplute vegane și salată de crab în bărci cu avocado .
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Puneți dovleceii într-o oală cu apă cât să se acopere. Se aduce la fierbere și se fierbe 5 minute.
Scurgeți, răciți și tăiați în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa la aproximativ 1/4 inch de piele. Tocați pulpa.
Într-un castron, amestecați pulpa de dovlecel, bucățile de pâine, bucățile de bacon, măslinele, jalapeno, ardeiul verde, ceapa, roșiile și brânză Cheddar. Se condimentează cu busuioc, sare condimentată și piper.
Umpleți jumătățile de dovlecel cu amestecul de pulpă. Sigilați fiecare jumătate umplută în folie de aluminiu.
Puneți pachetele de folie pe grătarul pregătit la căldură indirectă. Gatiti 15 pana la 20 de minute, pana se inmoaie.