Somon marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu

Somon marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 663 calorii, 60g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.53 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, bucată de ghimbir de dimensiunea degetului mare, file de somon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Somon cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce, Somon marinat ars într-o crustă de piper, și Somon marinat ars într-o crustă de piper cu vinetă de castraveți.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, trebuie să amestecați împreună ghimbirul, coaja de lămâie și lime, sosul de soia și Mirina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2
Turnați acest lucru într-o pungă mare de sandwich din plastic, așezați fileul de somon în pungă, strângeți-l împreună și apoi legați un nod în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Se pune la frigider pentru a se răci 1 1/2 ore
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați cartofii dulci pe o tavă de prăjire și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(tub Mare)(tub Mare)
6
Coaceți la cuptor aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Acum faceți salsa de ardei amestecând ardeii roșii și ardeii iute cu sucul de lămâie și lime, uleiul de măsline și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
După câteva ore, scoateți somonul din marinadă. Obțineți o tigaie fierbinte, apoi așezați pielea de somon cu fața în jos pe ea timp de câteva minute. Apoi terminați în cuptor sau coaceți timp de 10 minute în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Serviți somonul cu salsa și cartofii copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
10
De două ori mai mult ulei de măsline la sucuri .
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 42 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista