Bărbați De Turtă Dulce De Ciocolată

Oamenii de turtă dulce de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ou, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ciocolată albă, Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu glazură de ciocolată albă, și Turtă Dulce Ciocolată Caldă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă fierbinte, amestecând ocazional până se omogenizează. Puneți deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte. Într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul brun, zahărul alb, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați melasa, oul și ciocolata topită și continuați să bateți la viteză medie timp de încă 2 minute. La viteză mică, adăugați încet ingredientele uscate și amestecați doar până când sunt combinate.
Transferați aluatul pe o suprafață plană și aplatizați-l într-un disc. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 1 oră sau până la 5 zile.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două foi de prăjituri cu hârtie pergament.
Împărțiți aluatul răcit în patru sferturi egale, lăsând trei sferturi la frigider. Făinați ușor o suprafață de lucru plană și întindeți o bucată de aluat la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Folosind un mic (2-2 1/2-inch) turtă dulce om sau femeie Cookie cutter, taie cât mai multe cookie-uri posibil.
Așezați cookie-urile pe foile de cookie pregătite, la aproximativ 1 inch distanță. Adunați toate resturile de aluat într-o bilă și puneți-le la frigider. Scoateți încă un sfert din aluat și continuați să rulați aluatul și să tăiați prăjiturile până când s-a folosit tot aluatul.
Coaceți prăjiturile timp de 8 până la 10 minute până când sunt ușor ridicate. Folosind o spatulă, scoateți cookie-urile din foile de cookie-uri, transferându-le pe un suport de sârmă pentru a se răci.