Buzunare Picante Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați buzunarele picante Chorizo. Această rețetă face 4 porții cu 491 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, chorizo, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chorizo-buzunare cu legume prăjite într-un sos de ardei roșu, Buzunare Fierbinți De Pui Picante, și Picant dovlecel pitta buzunare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și chimen și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați porumbul și jalapenos și gătiți, amestecând, până când porumbul este fraged, aproximativ 2 minute; lasa sa se raceasca complet. Se amestecă brânza și scallions. Strângeți amestecul împreună cu mâinile pentru al face compact.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și periați ușor o foaie de copt cu ulei vegetal. Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul și umpleți buzunarele pentru cină. Instrucțiuni pas cu pas.
Așezați buzunarele cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Bateți oul și 1 lingură de apă într-un castron mic; periați buzunarele cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Fotografie realizată de Carrie Purcell