Buzunare pentru pizza cu friptură și brânză

Rețeta pentru buzunarele de pizza cu friptură și brânză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de apă foarte caldă, ulei de măsline, amestec original și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Buzunare pentru pizza cu șuncă și brânză, Sărbătoriți Ziua Națională A Pizza Cu Buzunare Pentru Pizza Vegană, și Pizza Cu Friptură De Brânză Philly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°. tapetați foaia de biscuiți cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick, apa foarte caldă și uleiul de măsline până când amestecul Bisquick este umezit.
Lăsați să stea 15 minute.
Frământați ușor aluatul pentru a forma bilă. Împărțiți aluatul în 8 părți. Aplatizați și folosiți sucitorul pentru a roti fiecare în cerc cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Așezați cercuri pe foaia cookie.
Completați fiecare cu 1 lingură sos marinara, 2 linguri friptură și 1 1/2 linguri brânză. Îndoiți și prindeți marginile pentru a sigila.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Bucurați-vă de fierbinte sau răciți complet, înfășurați în folie de plastic și congelați până când este gata de utilizare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.