Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel

Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel
Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de covrigi răsuciți de 2", zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Butterscotch Blondie Lipicios Baruri.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Linie bakingpan cu hârtie pergament, lăsând un 1 " consola pe laturile lungi ale tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu;pus deoparte. Se amestecă untul într-un mediu skilletover foc mediu pana se rumeneste biți format de jos a tigaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Transferați laun castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați zahăr brun. Folosind un mixer electric, bateți până se combină bine șiamestecul seamănă cu nisipul umed, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ouă și vanilie; bate până la pufos șibine combinate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
6
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează (aluatul va fi gros). Folosind o spatulă offset sau obișnuită, întindeți uniform aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
7
Coaceți blondie până se rumenesc, marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și un testerinserat în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Lasăse răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 cm. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Răspândiți foaia peanutsover într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți, amestecândfrecvent,până la maro auriu și parfumat, 5-7 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți fără a se amesteca, ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când caramelul este chihlimbar adânc, 12–15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați miere; reveniți la fierbere, amestecândadesea, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
6
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Adăugați smântână (amestecul va fibula viguros); bateți până se omogenizează. Stirin alune și covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
ArahideArahide
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă peste răcitblondie. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.
9
Rulați un cuțit în jurul laturilor scurte ale panto release blondie. Folosind hârtie de pergamentoverhang, ridicați din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Tăiați lungimeaîn 4 benzi.
11
Tăiați fiecare bandă transversală10 bare. Faceți înainte: răciți până la 1 săptămânăîntr-un recipient etanș. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Revista