Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel
Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de covrigi răsuciți de 2", zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Butterscotch Blondie Lipicios Baruri.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Linie bakingpan cu hârtie pergament, lăsând un 1 " consola pe laturile lungi ale tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu;pus deoparte. Se amestecă untul într-un mediu skilletover foc mediu pana se rumeneste biți format de jos a tigaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
3
Transferați laun castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați zahăr brun. Folosind un mixer electric, bateți până se combină bine șiamestecul seamănă cu nisipul umed, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ouă și vanilie; bate până la pufos șibine combinate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
6
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează (aluatul va fi gros). Folosind o spatulă offset sau obișnuită, întindeți uniform aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
7
Coaceți blondie până se rumenesc, marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și un testerinserat în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Lasăse răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 cm. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Răspândiți foaia peanutsover într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Coaceți, amestecândfrecvent,până la maro auriu și parfumat, 5-7 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți fără a se amesteca, ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când caramelul este chihlimbar adânc, 12–15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați miere; reveniți la fierbere, amestecândadesea, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
6
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Adăugați smântână (amestecul va fibula viguros); bateți până se omogenizează. Stirin alune și covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Arahide
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă peste răcitblondie. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.
9
Rulați un cuțit în jurul laturilor scurte ale panto release blondie. Folosind hârtie de pergamentoverhang, ridicați din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
10
Tăiați lungimeaîn 4 benzi.
11
Tăiați fiecare bandă transversală10 bare. Faceți înainte: răciți până la 1 săptămânăîntr-un recipient etanș. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.