Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel
Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 40 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de covrigi răsuciți de 2", zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Butterscotch Blondie baruri cu arahide-covrig Caramel, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Butterscotch Blondie Lipicios Baruri.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 350 F. Linie bakingpan cu hârtie pergament, lăsând un 1 " consola pe laturile lungi ale tigaie.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron mediu;pus deoparte. Se amestecă untul într-un mediu skilletover foc mediu pana se rumeneste biți format de jos a tigaie, 7-8 minute.
Transferați laun castron mediu.
Adăugați zahăr brun. Folosind un mixer electric, bateți până se combină bine șiamestecul seamănă cu nisipul umed, 2-3 minute.
Adăugați ouă și vanilie; bate până la pufos șibine combinate, aproximativ 2 minute.
Adăugați ingrediente uscate; bateți până se omogenizează (aluatul va fi gros). Folosind o spatulă offset sau obișnuită, întindeți uniform aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți blondie până se rumenesc, marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și un testerinserat în centru iese cu câteva firimituri umede atașate, 20-25 de minute.
Lasăse răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Preîncălziți cuptorul la 350 cm. F. tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament.
Răspândiți foaia peanutsover într-un strat uniform.
Coaceți, amestecândfrecvent,până la maro auriu și parfumat, 5-7 minute. Pune deoparte.
Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura; fierbeți fără a se amesteca, ocazional învârtind tigaia și periați părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până când caramelul este chihlimbar adânc, 12–15minute.
Adăugați miere; reveniți la fierbere, amestecândadesea, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Se adaugă untul; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați smântână (amestecul va fibula viguros); bateți până se omogenizează. Stirin alune și covrigi.
Se toarnă peste răcitblondie. Se răcește până se răcește, aproximativ 30 de minute.
Rulați un cuțit în jurul laturilor scurte ale panto release blondie. Folosind hârtie de pergamentoverhang, ridicați din tigaie.
Tăiați lungimeaîn 4 benzi.
Tăiați fiecare bandă transversală10 bare. Faceți înainte: răciți până la 1 săptămânăîntr-un recipient etanș. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.