Butternut-Squash-și-salvie Wontons
Rețeta Butternut-Squash-and-Sage Wontons ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 1 și costă 3,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1172 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Un amestec de dovlecei de nucă, șalotă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Wontons umplute cu dovlecei și spanac, Wontons De Dovleac Crocant La Cuptor, și Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați cățelele de usturoi și întreaga frunză de salvie pe o bucată de folie și stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline. Înfășurați usturoiul în folie și prăjiți aproximativ 40 de minute, până când cuișoarele sunt foarte moi.
Se lasă să se răcească, apoi se curăță usturoiul.
Între timp, întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Lăsați nucile să se răcească, apoi tocați-le grosolan.
Într-o cratiță medie, acoperiți dovleceii cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge bine și se transferă într-un castron.
Adăugați usturoiul prăjit și frunza de salvie în dovlecei și amestecați cu o furculiță.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați șalota și salvia tocată și gătiți la foc moderat până când șalota se înmoaie, 3 minute.
Se amestecă șalota și salvia în piureul de dovlecei și se condimentează cu sare și piper. Ștergeți tigaia.
Lucrând cu 4 ambalaje wonton la un moment dat, Movilă o linguriță rotunjită de umplutură de dovlecei în centrul fiecărui ambalaj.
Periați marginile ambalajelor cu apă și pliați fiecare într-un triunghi, apăsând marginile pentru a sigila. Aduceți marginile ascuțite împreună și apăsați pentru a sigila.
Transferați wontonii umpluți pe o foaie de copt și acoperiți-i cu folie de plastic. Repetați cu ambalajele wonton rămase și umplutura.
Ungeți un coș cu aburi și puneți-l peste apă clocotită. Aranjați jumătate din wontons în Coș, acoperiți și aburiți timp de 5 minute.
Transferați wontonii aburiți pe o farfurie mare. Repetați cu wontonii rămași.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire.
Adăugați wontonii și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc ușor și crocant, 2 minute pe fiecare parte.
Transferați wontonii într-un platou, presărați nucile prăjite și brânza și serviți.