Butterflied Pui Asiatic
Butterflied pui asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 319 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți pui prăjit, zahăr brun, ghimbir pre-tocat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de orez ar putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cu Unt, Butterflied Nemernic De Pui, și Pui Fript, Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Îndepărtați gâtul, mănușile și tăiați excesul de grăsime din 1 pui de prăjit întreg. Luați o pereche de foarfece de bucătărie și tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale pentru a o îndepărta. Întoarceți pielea de pui în sus și apăsați în jos între sâni pentru a rupe osul chilei. Acest lucru va permite puiului să se așeze foarte plat pe grătar și să gătească rapid.
Într-un castron mic, combinați chinezii cu cinci condimente și ghimbirul măcinat.
Presărați Liberal peste toate părțile de pui. Pune deoparte.
Într-o oală mică la foc mediu-mare, combinați sosul hoisin, oțetul de orez, ghimbirul pre-tocat (dintr-un borcan) și zahărul brun. Aduceți la fierbere timp de 3 minute înainte de utilizare.
Configurați grătarul exterior sau interior la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Puneți puiul pe grătarul preîncălzit. Flip după 15 minute și glazura de sus. Rotiți și periați la fiecare 15 minute până când temperatura internă a coapsei este de 180 de grade F, aproximativ 45 de minute în total.
Transferați pe placa de tăiere și lăsați-o să se odihnească cu 5 minute înainte de tăiere.
Presărați puiul cu semințe de susan și serviți.