Butterflied Nemernic De Pui

Butterflied Nemernic De Pui
Butterflied nemernic de pui ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețetă pe care o căutați. O porție conține 620 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Această rețetă de la Foodnetwork necesită condimente jamaicane, pui prăjit, cuișoare măcinate și scorțișoară măcinată. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Cu Unt, Pui Fript, Cu Unt, și Butterflied Pui Asiatic.

Instrucțiuni

1
La pui fluture, începeți prin a îndepărta gâtul, măruntaiele și tăiați excesul de grăsime. Apoi, luați o pereche de foarfece de bucătărie și tăiați de-a lungul ambelor părți ale coloanei vertebrale pentru a le îndepărta. Întoarceți puiul cu pielea în sus și apăsați în jos între sâni pentru a rupe osul chilei (acest lucru va permite puiului să se așeze foarte plat pe grătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Într-un castron mic, combinați condimentele, cuișoarele și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Presărați Liberal pe toate părțile de pui;pune deoparte. Puiul poate fi preparat până în acest moment cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pentru glazură: într-o oală mică la foc mediu-mare, combinați toate ingredientele glazurii. Aduceți la fierbere și gătiți până când glazura se îngroașă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se ia de pe foc; pune deoparte.
6
Configurați grătarul pentru grătar indirect la foc mediu sau încălziți o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați puiul în tigaie cu pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă și are urme frumoase de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Periați partea de carne cu glazura, apoi întoarceți puiul și periați partea de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Transferați tigaia pentru grătar în cuptor și coaceți până când puiul este gătit auriu și temperatura internă a coapsei înregistrează 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
10
Transferați pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris

Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris sunt alegeri excelente pentru puiul smucit. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Schloss Johannisberg Gelblack Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista