Burtă de porc și tocană de lămâie conservată

Burtă de porc și tocană de lămâie conservată
Burta de porc și tocană de lămâie conservată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1003 calorii, 21g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Norecipes. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare includ Burtă de porc și tocană de lămâie conservată, Frijoles con Chicharron o Garra (tocană de fasole cu burtă de porc), și Mâncare Pură De Confort: Tocană Kimchi Cu Burtă De Porc Fiartă.

Instrucțiuni

1
Tăiați burta de porc în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
2
Încălziți o oală sub presiune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați grăsimea de pe burta de porc în jos și lăsați-o să se rumenească înainte de a răsturna și a rumeni a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se sotează până se rumenesc și foarte parfumate. Se va lipi de fundul tigaiei, ceea ce este de dorit, dar asigurați-vă că nu o lăsați să se înnegrească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă ceapa și se sotează până devin translucide și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați piureul de roșii, zahărul brun, sosul de soia, piperul de sare și lămâile conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Puneți capacul pe oala sub presiune, blocați-l în poziție și setați presiunea la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
10
Lăsați oala sub presiune să ajungă la presiune maximă (fluier constant) la foc mare, apoi reglați temperatura în jos până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 20 de minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți ușor acoperit cu un capac timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
11
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Odată ce sunteți sigur că presiunea s-a eliberat, deschideți capacul și adăugați cartofii.Închideți capacul și puneți-l pe oala sub presiune pe aragaz la foc mare până când auziți din nou un fluier constant. Reglați căldura până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 10 minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Deschideți capacul și serviți, garnisit cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții3
Scor De Sănătate33
Revista