Burtă de porc și tocană de lămâie conservată

Burta de porc și tocană de lămâie conservată necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1003 calorii, 21g de proteine, și 81G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ghimbir, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Norecipes. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare includ Burtă de porc și tocană de lămâie conservată, Frijoles con Chicharron o Garra (tocană de fasole cu burtă de porc), și Mâncare Pură De Confort: Tocană Kimchi Cu Burtă De Porc Fiartă.
Instrucțiuni
Tăiați burta de porc în cuburi de 2 inci.
Încălziți o oală sub presiune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați grăsimea de pe burta de porc în jos și lăsați-o să se rumenească înainte de a răsturna și a rumeni a doua parte.
Transferați într-un castron.
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se sotează până se rumenesc și foarte parfumate. Se va lipi de fundul tigaiei, ceea ce este de dorit, dar asigurați-vă că nu o lăsați să se înnegrească.
Se adaugă ceapa și se sotează până devin translucide și încep să se rumenească.
Adăugați vinul alb și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Adăugați piureul de roșii, zahărul brun, sosul de soia, piperul de sare și lămâile conservate.
Puneți capacul pe oala sub presiune, blocați-l în poziție și setați presiunea la mare.
Lăsați oala sub presiune să ajungă la presiune maximă (fluier constant) la foc mare, apoi reglați temperatura în jos până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 20 de minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți ușor acoperit cu un capac timp de 1 oră.
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Odată ce sunteți sigur că presiunea s-a eliberat, deschideți capacul și adăugați cartofii.Închideți capacul și puneți-l pe oala sub presiune pe aragaz la foc mare până când auziți din nou un fluier constant. Reglați căldura până când aragazul abia menține un fluier constant. Gatiti 10 minute. Dacă utilizați o oală obișnuită, gătiți până când cartofii sunt fragede.
Puneți oala sub presiune în chiuvetă și treceți apă rece peste capac până când presiunea se eliberează. Deschideți capacul și serviți, garnisit cu pătrunjel tocat.