Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni)

Burtă de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni)
Burtica de porc înăbușită japoneză (buta No Kakuni) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 7682 calorii, 155g de proteine, și 728G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $15.0 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, sardine, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Kitchn are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Buta Kakuni (Japoneză fiert Porkbelly), Burtă De Porc Fiartă (Kakuni), și Buta no Kakuni.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 19 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista