Burritos de porc tras ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 10 porții cu 593 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, morcovii cu zaruri medii, fundul din boston și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până fasole neagră ai putea urma acest curs principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Verde Chile Tras Burritos De Porc, Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.
Instrucțiuni
1
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. porționați fundul de porc în două secțiuni egale în jur de 1 kilogram fiecare. Apoi, într-un castron mic, amestecați sarea, cayenne, piperul negru și chimenul, amestecând bine. Apoi uscați carnea de porc și frecați exteriorul cu condimentele mixte. Odată frecat cu condimentul, puneți-l într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Boston Fundul
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați legumele tăiate și terminați cu stocul, apoi acoperiți cu folie. După acoperire, coaceți până se înmoaie, 2 până la 2 1/2 ore. După prăjire, scoateți din cuptor, așezați carnea de porc pe o tigaie și lăsați să se răcească. Îndepărtați orice grăsime din stoc și rezervați. După răcire, trageți carnea pentru burritos, apoi puneți stocul într-o cratiță, încălzind la foc mediu-mare. Apoi piure cu un blender băț pentru a crea un sos. Odată curățat, gustați și re-condimentați dacă preferați. Apoi scoateți din plită și puneți-l într-un recipient pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
1
Așezați stocul într-o cratiță și încălziți la foc mare. Odată fierbinte, adăugați semințele de annatto și amestecați până se dizolvă. Apoi scoateți din aragaz și turnați peste orezul crud într-o tigaie adâncă de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Se adaugă cilantro și jalapenos, se acoperă cu folie și se introduce la cuptor până se gătește, aproximativ 30 de minute. Toate lichidele trebuie absorbite pentru ca orezul să fie gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru burritos: pentru a construi burritos, într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați carnea de porc și 1 cană de piure rezervat, amestecând în timp ce încălziți timp de 4 până la 5 minute. Apoi adăugați cilantro, sare, piper și suc de lămâie și cald. Apoi reduceți focul la minim și păstrați carnea de porc fierbinte. Apoi, așezați o tortilla plat și adăugați în secțiunea centrală 1 cană de carne de porc încălzită, 1/4 cană de orez, 2 linguri de fasole și 1 lingură de brânză. Îndoiți marginea inferioară a tortilei pentru a se întâlni, apoi trageți părțile laterale acoperindu-se una pe cealaltă. Apoi, într-o tigaie separată sau pe tavă, adăugați 1 linguriță de grăsime de porc rezervată și încălziți la foc mediu și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați burrito-ul și căutați pe prima parte până când sunt crocante, 2 până la 3 minute, apoi repetați pe a doua parte până se rumenesc. Repetați procesul cu tortilele rămase și umplutura.