Burritos cu cârnați și fasole neagră

Burritos cu cârnați și fasole neagră
Cârnați și Burritos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2422 calorii, 77g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de tei, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Burritos De Fasole Neagră, Burritos De Fasole Neagră, și Burritos De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc moderat, rupându-l cu o furculiță sau o lingură de lemn, până când sunt fierte și abia încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoate.
4
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie și se reduce focul la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați fasolea și sarea și gătiți, zdrobind fasolea cu spatele unei linguri de lemn, până când se încălzește, 2 până la 3 minute. Majoritatea boabelor ar trebui să fie rupte, dar nu le zdrobiți într-un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se ia de pe foc și se amestecă cârnații, jumătate din brânză, Roșia, sucul de lămâie și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Întindeți un sfert din amestecul de fasole într-o linie chiar sub centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Puneți brânza rămasă deasupra fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
9
Rulați burritos și puneți-le cu cusătura în jos într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Coaceți până când brânza este topită și umplutura este fierbinte, aproximativ 15 minute. Dacă vârfurile încep să se rumenească prea mult, acoperiți ușor cu o foaie de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Serviți burritos cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1
Tăiați 1 kilogram de slănină transversal în fâșii mici. Se prăjește până când este crocant și se scurge pe prosoape de hârtie. Continuați cu rețeta de la Pasul 2, înlocuind slănina cu cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Recomandarea vinului: cârnați italieni fierbinți, fasole neagră, roșii și brânză susțin toate pentru un vin roșu mare, Fructat. Găsiți un Zinfandel robust din California; aroma sa de mure și calitatea lemnoasă intrigantă vor rezista și vor îmbunătăți acest fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista