Burgerul lui Pete
Reteta Burger Pete ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. O porție conține 923 calorii, 51G de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii coapte cu viță de vie, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Lui Pete, Pete ' s Okra Patties, și Texas Pete Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face tortele, amestecați toate ingredientele într-un castron mare și formați-le în 4 torturi.
Configurați grătarul exterior pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare.
Așezați prăjiturile pe grătar și gătiți timp de 5 minute, apoi întoarceți și continuați să gătiți câteva minute până când ați terminat. Cu un minut înainte de a termina de gătit tortele, așezați feliile de brânză pe torturi și lăsați să se topească.
Scoateți și lăsați deoparte pentru a se încălzi.
Între timp, așezați o grătar, plancha sau piastra potrivită pentru un grătar în aer liber pe grătar pentru a preîncălzi. Gatiti ceapa pe tava pana devine aurie. Gatiti slanina pe gratar dupa bunul plac.
Ungeți rulourile și așezați-le, cu untul în jos, pe grătar și gătiți până devin aurii, cu un pic de crocant.
Scoateți și construiți burgerul dvs. începând cu niște sos, chiftelele cu brânză, apoi slănina, ceapa, roșiile, cornichonii și rucola.
De la grătarul meu: Gătit în aer liber în stil Australian de Pete Evans. Text copyright 2009 Peter Evans; fotografie Copyright 2009 Anson Smart. Publicat pentru prima dată în 2009 de Murdoch Books Australia; publicat pentru prima dată în Statele Unite în 2011 de Weldon Owen, O divizie a Bonnier.