Burgerul Lui Elvis

Burgerul Lui Elvis
Burgerul lui Elvis ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 588 calorii, 37g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ketchup de roșii, castraveți murați, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), Câinele Elvis, și The Fat Elvis pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați friptura de chuck, apoi pulsați în procesor; acest lucru este minunat, deoarece obțineți niște bucăți mai mici și niște bucăți mai mari de carne. Într-o tigaie mare se prăjește încet ceapa în ulei de măsline timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie, dar nu se colorează. Acest lucru dă dulceața burgerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chuck SteakChuck Steak
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Folosind un pistil și mortar, bateți chimenul, semințele de coriandru, sarea și piperul până când sunt fine și adăugați la carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Adăugați parmezanul, muștarul Dijon, oul și 1/2 firimiturile de pâine și amestecați. Dacă este prea lipicios, adăugați încă câteva firimituri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
(Keebler)(Keebler)
5
Așezați niște hârtie rezistentă la grăsime, presărați cu pesmet și apoi modelați carnea în patties.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Așezați-le pe firimituri și presărați mai multe firimituri deasupra. Aceste burgeri sunt mai bune dacă sunt refrigerate în frigider timp de aproximativ 1 oră înainte de a le găti.
7
Încălziți puțin ulei într-o tigaie și gătiți burgerii la foc mediu-mare timp de aproximativ 8 până la 10 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se servește pe un coc de burger prăjit cu ketchup de roșii și un "wally" (castraveți murați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Hamburger BunHamburger Bun
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista