Burgerul iubitorului de burgeri
Burger iubitor de Burger ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $3.01 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 608 calorii, 36g de proteine, și 42G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei vegetal, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Burgerul iubitorului de legume, Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, și Rețetă Burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți).
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, uscați fripturile: uscați fripturile cu prosoape de hârtie și frecați uniform sarea kosher pe ambele părți.
Puneți fripturile într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți-le la frigider peste noapte.
Scoateți fripturile din punga de plastic și uscați-le.
Tăiați carnea în cuburi de 1 1/2 inch și macinați - le folosind o mașină de tocat carne prevăzută cu o matriță de 3/16 sau 1/4 inch. Formați ușor carnea măcinată în chiftele de burger de 4 (3/4 inci grosime)-fiecare prăjitură ar trebui să aibă aproximativ 4 inci în diametru. Răciți burgerii pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară, acoperită, până când sunt gata de grătar.
Între timp, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mediu: dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație de pe fundul grătarului și aprindeți un starter mare de coș plin cu cărbune (de preferință lemn de esență tare). Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă alb-cenușie (aproximativ 20 până la 30 de minute mai târziu), întindeți-i pe raftul inferior al grătarului, lăsând un spațiu într-o parte care este egal cu dimensiunea alimentelor care urmează să fie la grătar, astfel încât să poată fi mutat acolo în cazul apariției. Testați căldura cărbunelui ținând mâna la 5 inci deasupra cărbunilor timp de 3 până la 4 secunde pentru foc mediu. Dacă cărbunele este prea fierbinte, continuați să-l lăsați să ardă până ajunge la mediu.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, preîncălziți toate arzătoarele la înălțime, acoperite, timp de 10 minute, apoi reglați căldura la mediu.
Grătați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul principal pentru grătar, până când apar semne de grătar, 30 de secunde până la 1 minut.
Periați ușor puțin ulei pe o parte a fiecărui burger și condimentați aceeași parte cu piper negru proaspăt măcinat. Grătiți burgerii, unși și asezonați cu fața în jos, acoperiți, până se rumenesc frumos pe fund, aproximativ 4 minute. Condimentați cealaltă parte a burgerilor cu piper, apoi întoarceți-le cu atenție și continuați să grătiți, acoperite, până când un termometru citit instantaneu introdus lateral în centrul fiecărui patty înregistrează 160 F pentru mediu, cu aproximativ 4 până la 5 minute mai mult.
Serviți burgerii, acoperiți cu condimentele preferate, pe chiflele prăjite.
• Dacă nu doriți să uscați-murați fripturile, pur și simplu uscați carnea și continuați cu măcinarea.• Dacă nu aveți o mașină de tocat carne, dar totuși doriți să vă faceți burgerii de la zero, tocați mărunt carnea pulsând-o într-un robot de bucătărie. Textura cărnii nu va fi exact aceeași, dar veți obține în continuare multe dintre avantajele de a vă face propriile burgeri. O altă opțiune este să mergeți la o piață cu un departament bun de carne și personal cu cunoștințe și să cereți măcelarului să macine fripturile chuck top blade, gristle și toate, o singură dată—nu de două ori (așa cum fac de obicei măcelarii pentru burgeri). Asigurați-vă că specificați, de asemenea, că doriți o proporție de 80/20 de carne la grăsime. Chiar înainte de grătar, condimentați burgerii cu 1 1/4 lingurițe de sare kosher (aceeași cantitate specificată pentru saramura uscată) și mai multe măcinări de piper negru dintr-o moară.