Burgeri în stil grecesc cu feta Aioli
Rețeta burgeri în stil grecesc cu Fetan Aioli ar putea satisface pofta ta americană în jurul 45 minute. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cursoare grecești cu Fetan Aioli, Burgeri Feta Greci, și Burgeri de pui greci cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara aioli, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează 1 minut sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Pentru a pregăti burgerii, așezați felii de ceapă pe un grătar sau o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit și gătiți 2 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Combinați carnea de vită și următoarele 9 ingrediente (carne de vită prin usturoi zdrobit) într-un castron mare. Împărțiți amestecul de carne de vită în 5 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când burgerii sunt gata.
Întindeți 1 1/2 linguri aioli peste jumătatea superioară a fiecărui coc.
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor și acoperiți fiecare cu 1 felie de ceapă și jumătatea superioară a chiflei.