Rețeta burgeri în stil grecesc cu Fetan Aioli ar putea satisface pofta ta americană în jurul 45 minute. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cursoare grecești cu Fetan Aioli, Burgeri Feta Greci, și Burgeri de pui greci cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara aioli, combinați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează 1 minut sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aioli
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Fulgi De Legume
3
Pentru a pregăti burgerii, așezați felii de ceapă pe un grătar sau o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit și gătiți 2 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
4
Combinați carnea de vită și următoarele 9 ingrediente (carne de vită prin usturoi zdrobit) într-un castron mare. Împărțiți amestecul de carne de vită în 5 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați chiftelele pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte sau până când burgerii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Fulgi De Legume
6
Întindeți 1 1/2 linguri aioli peste jumătatea superioară a fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aioli
Rola
7
Așezați chiftelele pe jumătățile inferioare ale chiflelor și acoperiți fiecare cu 1 felie de ceapă și jumătatea superioară a chiflei.