Burgeri sufocați cu slănină și ceapă

Burgeri sufocați cu slănină și ceapă
Bacon reteta si ceapa sufocat burgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, chifle de burger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri Italieni Sufocați De Ceapă, Burgeri de curcan Super Elvețieni înăbușiți cu ceapă și ciuperci, și Burgeri sufocați într-un sos caramelizat de ceapă, ciuperci și brânză albastră.

Instrucțiuni

1
În tigaie medie, gătiți slănina și ceapa la foc mediu până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-un castron mediu, combinați carnea de vită măcinată, 2 linguri de sos de grătar, sare și piper condimentate; se amestecă bine. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cu lingura cu fante, scoateți amestecul de slănină-ceapă din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Adăugați chiftele în aceeași tigaie; gatiti la foc mediu timp de 10 pana la 12 minute sau pana cand sunt fierte bine, intorcand o data.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți restul de 2 linguri de sos de grătar pe jumătățile de jos ale chiflelor. Completați fiecare cu burger, amestec de slănină-ceapă și jumătate superioară de chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
RolaRola
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista