Burgeri sufocați cu slănină și ceapă

Bacon reteta si ceapa sufocat burgeri ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de vită măcinată, chifle de burger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Burgeri Italieni Sufocați De Ceapă, Burgeri de curcan Super Elvețieni înăbușiți cu ceapă și ciuperci, și Burgeri sufocați într-un sos caramelizat de ceapă, ciuperci și brânză albastră.
Instrucțiuni
În tigaie medie, gătiți slănina și ceapa la foc mediu până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Între timp, într-un castron mediu, combinați carnea de vită măcinată, 2 linguri de sos de grătar, sare și piper condimentate; se amestecă bine. Formați amestecul în 4 chiftele, cu grosimea de 1/2 inch.
Cu lingura cu fante, scoateți amestecul de slănină-ceapă din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați chiftele în aceeași tigaie; gatiti la foc mediu timp de 10 pana la 12 minute sau pana cand sunt fierte bine, intorcand o data.
Întindeți restul de 2 linguri de sos de grătar pe jumătățile de jos ale chiflelor. Completați fiecare cu burger, amestec de slănină-ceapă și jumătate superioară de chiflă.